infectedsimmer

Senaste inläggen

Av Ida - 4 mars 2016 22:19

Mycket har hänt sen senaste inlägget om Wylie, så här kommer en uppdatering! 

Wylie och Lee är i ett väldigt seriöst förhållande och bor nu tillsammans. Wylie avskyr dock Lees ungkarlslya och vill att de ska flytta så fort de hittar något.

 

   

Wylie har även uppnåt kändisnivå 3, samt blivit befodrad i sin filmkarriär.

Wylie och Lee är lediga och spenderar dagen tillsammans, som vanligt.

   

Wylie, som fortfarande satsar starkt på sin skådespelarkarriär skapar lite kontakter och blir vän med 4 stjärniga filmstjärnan Vera.

       

Wylie och Lee vill komma bort från paparazzis och tidningsframsidor ett tag och checkar in på ett ganska avlägset, tropiskt resort.         

Wylie blir igenkänd vad hon än gör ända sedan hon och Lee började dejta, något hon inte alls är van vid.

       

Sen var det slut på semestern och dags att åka hem.

      

Kvällen efter tog Lee med sig Wylie för att äta middag, och överraskade sen med ett frieri! Wylie sa självklart ja. Deras vänner tycker att de går alldeles för fort fram, men de struntar totalt i andras åsikter. 

De älskar varanndra och vet att det är rätt, helt enkelt. 

 
 

ANNONS
Av Ida - 3 mars 2016 18:08

                       

ANNONS
Av Ida - 1 mars 2016 13:39

Jag har då börjat spela på Syren familjen, vilket är otroligt underhållande. Så här kommer första uppdateringen!

Wylie bor i en väldigt liten lägenhet i Alpine Countys storstad. Hon är ung, har inte mycket pengar, men har sedan barnsben drömt om att bli skådespelerska, och komma in i kändislivets glamorösa värld.

Så det första hon gör är att gå till filmstudion för att leta efter ett jobb.

Hon blir anställd som bakgrundsstatist, och har redan tagit första steget mot sin dröm.

Wylies chef är inte bara vem som helst, nämligen Fem stjärniga kändisen Lee Hamming. Alpine Countys mest framgångsrika och omtalade skådespelare. Wylie kan inte fatta att hon får chansen att jobba med honom, och tar självklart tillfället i akt och försöker imponera på honom efter sin första jobbdag. 

De klickar otroligt bra, mer än vad Wylie förväntat sig, och Lee bjuder med henne till en av stadens lyxigaste barer, där egentligen bara kändisar kommer in, men Lee Hamming får självklart ta med sig vem som helst. 

Lee vill inte att Wylie ska gå hem själv mitt i natten, så han följer henne till dörren. De byter telefonnummer och bestämmer sig för att gå ut igen imorgonkväll, och säger sen hejdå till varandra.

Vid kvällens slut har en överlycklig Wylie fått sin första kändisstjärna.

Morgonen därpå kliver Wylie upp extra tidigt och övar på olika färdigheter innan jobbet, hon satsar hårt på sin karriär.

Wylie blir befodrad och belönar sig själv med en drink efter jobbet. Hon är ju ändå ledig imorgon.

Hon möter sedan upp Lee och de går till en karaokebar tillsammans. De sjunger, dansar, dricker och har en otroligt rolig kväll tillsammans.

Vid morgonkvisten vill ingen av dem gå hem ännu, så de bestämmer sig för att ta en prommenad vid havet och en sak leder till en annan.

     


Av Ida - 1 mars 2016 04:01

Jag har skapat ett nytt spel, då det blir lite tjatigt att bara spela på Havens hela tiden.

Jag kommer börja spela med Wylie Syren, en ung tjej som bor i Alpine County (en fantastisk värld du kan ladda ner här

Hon drömmer om att bli skådespelerska, och ta sig in i kändisvärlden.

Måste säga att jag blev otroligt nöjd med henne! Har otroligt mycket planer för henne, och förhoppningsvis kommer detta spel pågå många generationer. 


Av Ida - 29 februari 2016 01:43

Senaste uppdateringen om Havens familjen var när Courtney dog, så här kommer en liten uppdatering.


Caleb har nu en flickvän, Bianca.

     

Kayla har fyllt år och är nu ungdom.

     

Hon träffade på Kevin, som hon kom väldigt bra överens med under kvällen..

  Bianca har blivit ungdom, och är bra mycket äldre än vad Caleb är.

 

Kate fyller år!

 

Hon ser ut som en barbie docka, otroligt söt.

Av Ida - 28 februari 2016 13:34

Tänkte tipsa om detta sjukt snygga hår, som jag personligen andvänder alldeles för mycket i mitt spel.

Läs mer + nedladdning!
 

Av Ida - 27 februari 2016 07:29

Courtney var yngst utav Havens syskonen. Hon hade alltid varit väldigt intresserad av sport, och trotts att det var  väldigt dyrt bestämde sig familjen för att låta henne gå på ett väldigt fint idrottsinternat, för att hon skulle kunna få bästa möjliga framtid och kunna göra något med sin talang. Hon var väldigt uppspelt över detta, men dagen innan hon skulle åka vaknade hon extra tidigt. Hennes syskon var i skolan och föräldrarna låg fortfarande och sov. Hon ville inte väcka dem eftersom de båda hade fått influensan och var väldigt utmattade. Så hon klev upp själv, åt frukost och bestämde sig för att gå ut och leka i trädkojan ute i trädgården.

Hon visste inte att det hade regnat under natten, det märktes inte av när hon sprang i gräset.

Men runt omkring familjens pool var det en stenram, där det på grund av regnet var väldigt halt. Courtney sprang mot sin trädkoja, lekte att hon var en äventyrare som sprang ifrån farliga monster.

Helt plötsligt halkar hon på stenramen, slår i sitt huvud på kanten och faller avsvimmad ner i poolen.

Hon hann inte känna någonting, eller ens märka av vad som hände så det låter inte så himla mycket.

Men Joseph vaknar ändå av ljudet när vattnet slår emot stenplattorna.

Han kliver nyvaken upp, försöker att inte väcka sin fru och går för att kolla till Courtney i hennes rum.

Men hon ligger inte i sin säng, han tänker på ljudet från poolen och blir irriterad. Han har ju sagt så många gånger att hon inte får vara i poolen utan att någon är med.

Med trötta steg går han ner för trappen, ut i köket och gör en kopp kaffe som han tar i handen och ut i den svala luften. Fåglar kvittrar och han tänker att det ändå är en väldigt fin morgon. Han ser framför sig hur han och Courtney går in och spelar ett spel tillsammans. Sedan när Jenny vaknar kan de alla gå till parken, sedan mot kvällen hämta upp en pizza, åka och hämta Caleb, Kayla och Kate efter skolan och sen åka hem, så kan hela familjen tända en brasa och mysa framför en film tillsammans. Han tänker på hur otroligt lyckligt lottad han är, som har en vacker fru och fyra helt underbara barn. Han tänker på deras framtider, på vilka fantastiska saker de kan ådstakomma. Han tänker på det faktum att Courtney ska åka imorgon, hur mycket han kommer att sakna henne. Att hon ska va borta i flera månader. Att han inte kommer få se henne ivrigt hoppa upp ur sängen på morgonen för att springa ut och leka, att inte få smaka på hennes förfärliga kakor med salt i, som hon så stolt bjuder familjen på. Att inte få se henne springa runt inomhus och sparka fotboll, fast att hon vet att hon inte får. Att aldrig bli utsatt för hennes bus, som när hon en gång hällde i grön caramellfärg i Josephs schampo. Men han tänker också på hur otroligt stolt han är över sin dotter, som vågar åka bort såhär. Som vid sån ung ålder har sådan talang. Han vet utan tvekan att hon kommer gå långt i livet. Hans tankar avbryts när han kommer närmare poolen, och ser sin dotter flyta livlöst med ansiktet neråt. Han tappar kaffekoppen i marken, den går i tusen bitar. I vad som känns som en evighet, men bara några sekunder, står han bara där. Han kan inte röra sig, tänka eller ens ge ifrån sig ett ända ljud. Allting börjar snurra, och han tror att han drömmer en mardröm. Jenny, som vaknade av ljudet när kaffekoppen gick i kras kommer gåenes, hon frågar Joseph vad han håller på med, men han svarar inte. Han kan knappt höra henne. Hon kommer fram till poolkanten och ger ifrån sig ett förfärat skrik. När han hör sin panikslagna fru blir han kastad in i verkligheten igen, hoppar ner i poolen och lyfter desperat upp sin livlösa dotter, och lägger henne på marken.

Jenny har sjunkit ihop på marken, hon kan inte ens få fram några ord. Hon kan bara gråta, hon kan inte sluta gråta.

Joseph Börjar hjärt och lungräddning, skriker åt sin fru att ringa 112. Även fast han egentligen vet att det är försent. Han vet att hans dotter aldrig kommer att öppna sina ögon igen, men han vill inte inse det.

Det får bara inte vara så, det får inte.

Jenny och Josephs älskade dotter, som var så omtänksam, modig och oskyldig.

Hon som skulle gå så långt i livet, har somnat in förevigt.


             

         http://www.jasminecorp.net/tutorial/psp/images/glitterAnimwel.gif

Hejsan! Jag som driver den här bloggen heter Ida, och jag är 16 år. Jag har spelat sims sen jag var åtta år gammal, och här kommer jag dela med mig av mina spel, nedladdningstips, bilder och lite allt möjligt gällande sims helt enkelt.

Undrar du nÂgot?

0 besvarade frågor

Letar du efter nÂgot?

Kategorier

Senaste nytt!

Arkiv

Bloggar Jag FöljerSkaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se